Skip to content Skip to footer
Gediplomeerd weddingplanner en eventmanager

Rose van Veenendaal

Ik ben Rose, 36 jaar oud en de trotse moeder van mijn kinderen, Lukas, Senna en Noah. Samen met hen en mijn liefdevolle vriend woon ik in het hart van het land. Ik hoor jullie denken: “ben je zelf niet getrouwd?” Dat klopt, maar misschien dat ik daarom zo hou van bruiloften organiseren voor anderen! 😉

Na het afronden van mijn studie als Communicatiemanager, met als specialisatie Eventmanagement, heb ik waardevolle ervaring opgedaan als projectmanager bij verschillende marketing- en communicatiebureaus. Mijn avontuur leidde me zelfs naar de organisatie van een internationaal congres in het prachtige Australië! Deze ervaringen hebben mij doen inzien dat mijn ware passie ligt in het tot in de puntjes organiseren van bruiloften en evenementen.

Als weddingplanner en eventmanager denk ik niet alleen aan de voor de hand liggende details, maar ook aan de details die misschien niet eens op jullie lijstje staan. Mijn oog voor detail, mijn liefde voor het werken en mijn kernwaarden helpen daarbij. Deze kernwaarden zijn: persoonlijkheid, eerlijkheid, vrolijkheid en enthousiasme. Deze aanpak zorgt ervoor dat ik een diepe betrokkenheid voel bij elk evenement dat ik organiseer. Daarom hoor ik ook vaak de woorden: "Dit is nóg mooier dan we het in gedachten hadden." Dat is voor mij een enorm compliment, maar ook zeker mijn streven. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie speciale momenten te creëren die de verwachtingen overtreffen.

Verder ben ik gek op thee (een echte theeleut) en in mijn vrije tijd houd ik van rustgevende wandelingen onder de stralende zon. Maar ook de winterse kou weet ik te waarderen. Mijn favoriete momenten zijn zonder twijfel de weekendjes weg en vakanties met vrienden of familie. Samen zijn met mijn geliefden koester ik heel erg en die warmte hoop ik ook op jullie bruiloft of zakelijke evenement over te brengen!

True Color Events © 2024. Alle rechten voorbehouden.